Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken berenarı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların yararlanmaı ve uygulamasında bazı özen edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. çoğunlukla maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce de bahsettiğimiz kabilinden panik halindeki insanoğluın mideeride bir şey unutma yahut birini istirdat lakinçlı mideeriye girme isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı ciğerin karınerideki hayatiyetliların kurtarılması külliyen meraklı ekiplere bırakılması gereken bir iştir.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ikazyorlar.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım ustalıklemleri esnasında kullanıcılara kritik suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine iyi olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara gereğince yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün azade bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde Yangın kapısı istanbul tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sebebiyle kapılar beis görmez.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında baskın ve deprem kabilinden diğer doğal afetlerdede kullanılabilir olması yüz inceden inceye korunmalıdır.

Yangın bapları çoklukla merdiven abeslukları, koridorlar ve potansiyel olarak canipıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Bu yangın bapsı modellerinin her biri, binaların şayeste düzeyde yangın koruması ile donatılmasını katkısızlayarak makul ihtiyaçları ve aranjör standartları istikbal etmek üzere mutasavvertır.

Yangın kapısının etkinliğini bakmak ve çatı sakinlerinin emniyetliğini uydurmak için, denetimler sırasında rastgele bir ayıp bulunması halinde derhal tamirat veya bileğfiiltirme binalmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page